dinsdag 18 juni 2013

Dinsdag 18 juni 2013

Nu is het voor mij elke dag Vaderdag met vier super kids, maar vandaag had de postbode een pakketje gebracht. Een (verlate) verrassing van Maarten en Naomi.
De enveloppe was doordrenkt met vet, dus dat was al een hint. Jawel, een Groninger droge worst met twee doosjes sigaren. Halve worst is reeds verslonden en één sigaartje is al in rook opgegaan. Tack så mycket!
Vandaag weer een prettige werkdag gehad. Ondanks dat de dag regenachtig begon en weinig hoop gaf voor een hoog bezoekersaantal, trokken de buien snel weg en deed de zon flink z'n best. Twee zomerkampen hadden de weersverwachting niet afgewacht en waren in grote getale richting het zwembad afgereisd. Lekker druk, veel plezier en daar doe je het voor als badmeester. Na een pauze van zo'n zeven jaar kom je toch tot het besef waar je werkplek is. Een aanrader.......(de pauze, dan)
Morgen moet er een hek om het complex gerepareerd worden, want illegaal zwemmen na sluitingstijd is in Zweden niet anders dan in Nederland.
Verder is er genoeg onderhoud te plegen in zo'n accommodatie en wat dacht je van het dagelijks schoonhouden?! Zwemlessen binnen en buiten, het toezicht en de nodige eerste hulp.
Jaaaaaaa, ik denk dat ik m'n draai hier wel kan vinden........
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten