zondag 17 maart 2013

Vrijdag 15 maart

"Als een hond op een zieke koe", (vraag de betekenis van dit oud Hollandse gezegde aan de veeboeren uit je kennis- en vriendenkring) gewacht op de postbode. Stipt, dat dan weer wel, kwam zij om "klockan tre" (iedereen kan Zweeds, als je maar wiiiiiiill) en bracht een wit pakketje. Aan het herkenbare handschrift te zien, kon het maar van één iemand zijn. "Mijn bruine vriendjes" van mien jonge seun voor de ouwe seun. Natuurlijk ook zéér nieuwsgierig naar de extra verrassing en ja hoor, fijn lees- en kijkvoer voor de, steeds kortere, avonden nu de dagen lengen!
Tige tank, jongen! Na de wekelijkse boodschappen even lekker "struinen" in diverse winkels. Alleen maar om te kijken, want ik kan me niets veroorloven wat ik niet nodig heb. Totdat........bij een stelling in de O&B (vergelijk met een Aldi) een dubbel cd van
Whitney Houston de aandacht trok. Als er één zangeres heeft bestaan, waar je de rillingen van krijgt tot ver beneden de gordel, dan is het zij wel. Weinigen kunnen zo een keel openzetten!
Aan wie dat niet begrijpt, kun je het niet uitleggen!
Eeuwig zonde dat haar succesverhaal zo triest aan haar einde is gekomen!;-( Na -tig keer: "wel, niet, wel, niet........hebbes", toch meegenomen. Een dubbel cd van WH, voor omgerekend 5 euro, mag je niet laten liggen, toch. Hoewel de radio/cd speler nimmer aan staat in de auto, deze keer een uitzondering. Na de eerste klanken van: "Saving all my love for you", waren de 50 kronor alweer vergeten. "Houston, I 've got NO problems!!"
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten