woensdag 26 september 2012

Dinsdag 25 september


Weer de nodige stapjes genomen tot  het verkrijgen van....... (we komen er wel, ook al zijn we er (nog) niet.) Verder wat noodzakelijke boodschappen gehaald en voor de rest wat "vila sig-en". Vooral bij een knappend vuurtje is het goed toeven. Roel kan er uren naar kijken, hoe het vuur het: "zelf gekapte, gezaagde, gekloofde, en gestapelde hout wegvreet”. Als je dicht bij je beeldscherm gaat zitten, kun je de behaaglijke haardwarmte voelen.

Ook van een rokend schoorsteentje kan Roel intens genieten, maar goed hij is ook snel tevreden ;-) Om van “een rokend schoorsteentje” te spreken, zijn sigaartjes zijn ongeschonden gearriveerd!!! Zelfs de douane zag er geen noodzaak in om mij die te onthouden. Nu kan zijn “pijpje” ook weer roken, maar…met mate! (bedankt seun;-)).
Toen we vanmiddag boodschappen deden, hebben we onderstaande foto gemaakt. Want waar in Nederland steen en been geklaagd wordt over het feit dat de pepernoten zo vroeg in de winkel liggen, hebben we hier de eerste hoek met kerstartikelen al gespot…


Geen opmerkingen:

Een reactie posten