dinsdag 23 oktober 2012

Maandag 22 oktober

We zijn weer terug in Zweden! Vanaf vandaag zullen we weer proberen ons weblog regelmatig bij te houden. De dag begon vandaag goed, want:
JAHOEEEE, Roel is zijn status van zwerver zonder woon en verblijfplaats kwijt! Vandaag bericht dat hij zijn verblijfsvergunning binnen heeft, een persoonsnummer kan nu niet lang meer duren. Zodra die binnen is, kunnen we echt los. Na een probleemloze rit van 17 uur, met een afgeladen Saab die met z'n kont net niet over de grond sleepte, was het echt thuiskomen. Als het gevoel goed is, moet je verstandelijk niet alles willen begrijpen. Volg je hart en je idealen, hoewel we goed beseffen dat dat niet voor iedereen is weggelegd. De keuze die wij hebben gemaakt heeft ook heus z'n schaduwkanten! Iedere keuze heeft zo z'n consequenties.............
Voordat we te filosofisch worden: "laat de winter nu maar komen, met veel sneeuw" riep de gek! Houtkacheltjes tevreden snorren, warme kleren en snowboots en natuurlijke de goed gevulde heupfles.;-) Wie dut ons wat????

Geen opmerkingen:

Een reactie posten