zaterdag 25 augustus 2012

20 + 21 augustus

Maandag 20 augustus 2012
Vandaag een dag gehad met: "grote klusjes, kleine klusjes, gooi ze in de w...."
Jantsje heeft de Engelstalige versie van onze website een iets professionelere look gegeven. We zijn behoorlijk tevreden met het resultaat. Eigenlijk vinden we 'm mooier dan de originele site :-) Nieuwsgierig? Kijk dan op www.vilasig.com en klik op de Engelse vlag!
Nog even een filmpje pakken en weer slapen als een os! Morgen weer een nieuwe dag vol met karweitjes.


Dinsdag 21 augustus 2012
Vandaag heeft Roel de zitmaaier weer aan de praat geholpen, uitlaatpijp met vernuft gemonteerd en.....gassen! Als zo'n apparaat het niet doet ben je met een "halve hectare" gras mooi in de aap gelogeerd. Maar wat kan er mis zijn met zo'n fijne B&S motor? Amerikaans product met veel verrassingen!! Buren worden volgens ons gek van al dat motorisch geweld van nr 10. grasmaaier, bosmaaier, kettingzaag en een vlijmscherpe ......handzaag. Man, man da's pas genieten van een paar meter (weliswaar) Noors grenen in de lengte doorzagen en dat ruikt lekker......
Jantsje heeft vandaag de Nederlandse versie van de website ook aangepast aan de nieuwe look. Kijk op www.vilasig.com en klik op de Nederlandse vlag. Nu nog een Zweedse en Duitse versie, maar we zijn bang dat ons Zweeds op dit moment nog niet helemaal toereikend is :-)

Nu het grasveld weer mooi kort is en de brandnetels uit de bessenstruiken zijn gehaald, hebben we opeens bergen vogels in de tuin. Blijkbaar kunnen ze de wormen en bessen nu weer vinden! Leuk gezicht. Ook hebben we een huisspecht, die dagelijks een poosje in één van de bomen zit te hameren. Verder nog geen eekhoorns of elanden o.i.d. gezien, helaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten