maandag 24 september 2012

Zondag 23 september

Vandaag was het zover, Roel: geboren in 1956 en 56 jaar "jong!" Hij weet het nog goed ;-), het was op een zondag en het was bloedheet! Ooit een CD’tje gekocht met wat er allemaal gebeurde in dat jaar. Wel een beetje dubbel, want aan de beelden kun je zien dat het toch wel erg lang geleden is, maar hij voelt zich nog steeds een "zondagskind!" Hoewel hij eigenlijk nooit veel aan zijn verjaardag heeft gedaan, is het wel apart zo'n dag in Zweden. Voor het eerst de houtkachel de gehele dag aangehad en dat was ook wel nodig. Het sneeuwt hier al.............................. herfstbladeren en de temperaturen zakken behoorlijk, vandaag beneden 10˚C. Je ruikt de aankomende winter al een beetje. Daarom heeft hij vandaag maar even z'n zaagbankje gerenoveerd.
Ook aan iedereen die aan zijn verjaardag heeft gedacht: "Erg bedankt voor jullie beste/lieve reacties, dat maakt het op zo'n dag héél speciaal, zeker op deze afstand!!!"
(we hebben zelfs verjaardagsvisite gehad van onze goede vriend met cadeautjes, bedankt M;-)

1 opmerking:

  1. ja sorrie ouwe, weer je verjaardag vergeten...maar je weet my middle name is Altzheimer....leuk te lezen waar jullie mee bezig zijn, nu nog een webcam bij het huis..big brother...groet bert en greetje

    BeantwoordenVerwijderen